„Experiența APPLE” este o carte pe care de mult timp îmi doream să o citesc și asta pentru a putea învăța de la cei mai buni.

Cu siguranță sunt dintre voi iubitori  (fani)  jucării APPLE.

Haideți să vedem împreună cine sau ce este APPLE.

Cartea începe cu prezentarea CREZULUI APPLE care sună așa: „Ne atingem potențialul maxim atunci când le oferim celor din jur experiențe care le îmbogățesc viețile.”

O să prezint doar câteva idei pentru care acest brand este numarul 1 în lume din domeniul lor lăsându-ți bucuria de a savura cartea și a învăța de la cei mai buni:

– punctul forte în compania Apple este că angajații nu își propun mai presus de orice să îți vândă ceva, ci se concentrează pe construirea relațiilor cu tine, clientul, și încearcă să îți facă viața mai bună.

– la angajare atrag persoane diferite care doresc să își depășească condiția și să își lase amprenta în Univers.

– S-au inspirat din afara domeniului lor, au adresat întrebări relevante și au creat o declarație a viziunii lor.

– Se bazează pe zâmbetul și atitudinea prietenoasă a angajaților lor tot timpul.

– În afară de selecția personalului bine făcută, compania oferă tranning angajaților și există o comunicare manager-angajat și manager-client în proporție de 90% din timpul de lucru.

– O idee care mi-a plăcut … dacă ai cunoștințe tehnice dar îți lipsește pasiunea, cel mai probabil nu vei ajunge să lucrezi la Apple.

– Alte lucruri care se respectă cu sfințenie în companie: se spune întotdeauna ceea ce e de spus atunci când este momentul; se asumă responabilitatea; se transmite încredere; se rezolvă problemele; se respectă ceea ce se spune; echipa este întotdeauna pe primul loc.

– Un alt crez al companiei este: Privește feedback-ul ca pe un DAR.

– Angajații încheie întotdeauna dialogul cu clientul cu invitația de a continua relația (Ne vedem data viitoare.)

– Angajații au putere de decizie și sunt lăudați ÎN FIECARE ZI.

Trebuie să recunosc că m-a amețit cartea asta în sens pozitiv. Ți-o recomand cu toată inima.

O poți comanda de AICI: http://www.amaltea.ro/experienta-apple?keyword=apple&description=1

Folosește CODUL de reducere 0316,  de 20%  la orice produs de pe site-ul Editurii Amaltea în secțiunea “Adaugă comentarii la comanda ta”. Transportul este gratuit. Chiar dacă apare cost de transport (așa este setat programul editurii) la sosirea coletului se achită doar suma cărții cu 20% mai putin fără costuri de transport DOAR DACĂ se folosește codul 0316.