Pe Gabriella-Andrea VARDAI am cunoscut-o prin intermediul lui Carmen Sasu. Mare mi-a fost bucuria să descopăr o femeie frumosă, veselă şi inteligentă şi dincolo de toate acestea un terapeut cu har.

Îmi sunt recunoscătoare mie şi Universului pentru că am atras-o pe drumul vieţii mele. Ea este cel de al treilea trainer al taberelor din acest an. Ce face în această viaţă şi câteva cuvinte despre ea găseşti mai jos, scrise chiar de Gabriella.

“Am pornit ca biolog în descifrarea tainelor vieţii, însă am realizat că această pregătire îmi oferă doar o latură a ei. Una importantă, dar totuşi, în anumite cazuri, lipsită de esenţă.

Astfel am schimbat tabăra şi am căutat pe partea alternativă. Şi aici am găsit ceea ce lipsea pe partea cealaltă – Sufletul în sine.

Ca Terapeut al Sufletulul nu vindec, fiindcă nimeni nu poate fi vindecat din exterior. Ofer practic o mână de ajutor la descoperirea soluţiei potrivite. Iar dacă cineva nu-şi doreşte schimbarea şi niciun fel de ajutor, atunci îmi pare bine pentru că ne-am cunoscut, că am avut ocazia se ne uităm unul în ochii celuilat. Sufletul ştie întotdeana, el primeşte cadoul oferit, însă ce face Omul cu acesta, este la libera lui alegere folosindu-şi liberul arbitru. Fără aşteptări, fără presiuni, în ritmul propriu al fiecăruia.

Care sunt uneltele pe care le folosesc în procesul terapeutic?

Folosesc diferite tehnici energetice din: Terapia Campului Atractor (AFT), Feng-shui, Kabbala şi ramuri ale kinesiologiei. Unele sunt atât de fascinante că am devenit şi trainer ale acestora.

Prin kinesiologie putem ajunge să lucrăm la un nivel foarte profund cu creierul uman. În special în cele mai noi ramuri, cele neuroenergetice (LEAP, NEP, SIPS).

Pe baza acestora vom înfiinţa prima Şcoală de Kinesiologie din România. Un vis frumos, care se va finaliza în 2017.

Lucrând cu creierul şi corpul uman, la un nivel atât de profund, am început să caut “omul din cutie” sau ceea ce era în spatele funcţionării acestora.

Aşa am ajuns la Suflet. Sufletul care este etern şi bazat pe iubire. Totdeauna, fără excepţie!

De ce nu vedem şi noi aşa? Fiindcă primul voal este Omul, adică raţiunea, conştientul, ego-ul sau poate chiar orgoliul persoanei.

Încă din 2010 am început să lucrez cu Terapia Răspunsului Spiritual – TRS, devenind trainer oficial în 2012. Am participat la traducerea cursurilor şi a tututor materialelor TRS în limba română, am pus bazele comunităţii de TRS din România. O comunitate frumoasă, cu membri în Oradea, Timişoara, Bucureşti, Galaţi şi lista tot creşte.

O tehnică frumoasă şi fantastică care prin comunicarea cu Sinele Superior ajută întelegerea căii Sufletului, atât pe Pământ cât şi pe Tărâmurile Spirituale, bazate pe lanţul vieţilor anterioare.

Cu astfel de baze a fost o mare bucurie când s-a născut noua tehnică, Comunicarea SupraConştientă – SCC. Una bazată pe iubire, pe acceptare, 100% în conformitate cu energia secolul XXI, cu era Vărsătorului. Am fost prezentă la primul curs din lume, în decembrie.2014. Şi atât de mult m-a impresionat că din decembrie.2015 am devenit trainer oficial de SCC.

Metodă aparent asemănătoare cu TRS, dar totuşi foarte diferite. Lucrează cu SupraConştientul, cu cuantumul din noi, cu esenţa Sufletului nostru. Lucrează la acele posibilităţi infinite, existente în fiecare dintre noi, care pot fi umbrite datorită vieţii cotidiene. Provoacă mintea umană la conştientizare din care se nasc schimbările. Schimbarea este singura cale prin care se poate ajunge la fericire şi bunăstare, este Cartea Vieţii, iar prin SupraConştient avem acces şi ajutor constant de la ea.

Cursurile SCC au fost introduse în România în septembrie.2015, moment care a fost doar începutul pentru o Românie SupraConştientă.

Chiar dacă cineva cunoaşte tehnici bune sau chiar fantastice, nu devine “terapeut” sau “consilier”. Pentru asta este nevoie de mai mult. În primul rând de ascultare şi empatie.

La acest capitol, am avut foarte mare noroc. În 2009 am început să învăţ să comunic. De vorbit am ştiut totdeauna, dar de comunicat….. altă mâncare de peşte!

Am studiat Limbajul Înţelegător, Limbajul Sinelui, Limbajul Interpret şi Limbajul Feminin-Masculin. Am ajuns să predau cursurile de Comunicare Conştientă. A fost cea mai importantă investiţie atât în mine cât şi în relaţia cu soţul şi cu fiica mea!

Ai putea să spui că întâmplător ai ajuns pe această pagină şi ai citit despre aceste tehnici.

Da, ai putea… însă oare tu mai crezi că există ceva “întâmplător” sau deja ştii că aceste evenimente sunt posibilităţile create de Univers ca tu să realizezi că eşti exact acolo unde trebuie să fii? Atunci şi doar atunci când eşti pregătit!

Îţi doresc o călătorie frumoasă!

Aminteşte-ţi: “Călătoria contează, nu destinaţia”!”