Se vede că este o carte scrisă de unul dintre cei mai buni speakeri internaționali și asta pentru că adună în 160 de pagini toată arta dezvoltării personale.

Foarte bine structurată, răspunde la întrebarea: Cum pot avea mai mult succes și cum pot obține rezultate mai bune în tot ceea ce fac?

O carte pe care am citit-o (printre puținele de până acum) cu pixul și agenda în mâini.

Autorul spune că:

– pentru a reuși este nevoie să fii obsedat de visul tău;

– să te concentrezi asupra punctelor tari pe care le ai și aici chiar recomandă să îți faci profilul DISC;

„cei mai mulți oameni mor la vârsta de 25 de ani , dar nu sunt îngropați până la 70” citat din Benjamin Franklin;

– ca și exercițiu pentru găsirea menirii în viață este un set de 20 de întrebări la care merită să ne răspundem fiecare dintre noi;

– autorul ne îndeamnă să ne stabilim un obiectiv și spune că persoanele care își stabilesc obiective și le trec în revistă în mod regulat au rezultate cu 50 până la 100% mai bune decât cei care nu o fac;

– pasul 2 este să ne imaginăm că reușim să îndeplinim acest obiectiv;

– pasul 3 este să ne alegem o calitate care ne va ajuta să obținem ce dorim;

– pasul 4 șă ne creăm un obicei nou care să ne susțină în atingerea obiectivului;

– să renunțăm la gândirea negativă și să citim 15 minute zilnic dintr-o carte;

Și am să închei scurta mea prezentare a cărții cu definiția CURAJULUI: CURAJUL înseamnă să acționezi în ciuda tuturor temerilor pe care le ai.

Cartea asta fantastică se încheie cu 179 de sfaturi pentru o viață mai bună.  Unul dintre ele este: Urmează-ți inima! Și dacă nu mă crezi că și în această carte este acest îndemn te invit să cumperi cartea ca să te convingi.

O găsești AICI: http://www.amaltea.ro/lupta-pentru-visul-tau

Folosește CODUL de reducere 0316,  de 20%  la orice produs de pe site-ul Editurii Amaltea în secțiunea “Adaugă comentarii la comanda ta”. Transportul este gratuit. Chiar dacă apare cost de transport (așa este setat programul editurii) la sosirea coletului se achită doar suma cărții cu 20% mai putin fără costuri de transport DOAR DACĂ se folosește codul 0316.