Ştefania Feraru este o femeie frumoasă, delicată şi foarte sensibilă. M-a captivat din prima clipă inima ei caldă şi iubitoare şi grija cu care îşi tratează pacienţii.

Despre ea poţi citi mai jos, cuvinte scrise chiar de Ştefania.

“Sunt medic specialist expertiză medicală, însă adevarata mea pasiune este cea de a doua specializare, homeopatia clasică.

Îndrăgind  homeopatia am dorit să mă perfecţionez şi am urmat multiple cursuri de homeopatie clasică:

  • Şcoala Internaţională de Homeopatie Clasică, Hechtel, Belgia;
  • Curs de 4 ani de formare în homeopatia clasică organizat de Academia Internaţională de Homeopatie Clasică, Alonissos, Grecia;
  • Din 2006 până în prezent – perfecţionare continuă postuniversitară la Academia Internaţională de Homeopatie Clasică Alonissos, Grecia,  la seminarii susţinute de profesorul George Vithoulkas, nume de mare prestigiu în homeopatia clasică.

 Practicând homeopatia de 10 ani, in toată această perioadă am văzut efectele şi beneficiile acestei metode alternative de tratament.

Homeopatia este o ştiinţă care poate deveni o adevarată artă în mâinile unui bun practician.

Ea este o ştiinţă fiindcă are legi fundamentale, cuprinde reguli exacte de diagnosticare, prescriere a remediului şi urmărire a cazului în evoluţia sa.

Remediul homeopat stimulează forţa vitală a organismului, producând o revigorare generală, creşterea imunităţii şi pe această cale, declanşează procesele de regenerare la toate nivelurile: mental, emoţional şi fizic. Astfel se produce vindecarea, indiferent de denumirea bolii şi indiferent de coexistenţa mai multor boli la acelaşi pacient.

 Alt beneficiu pe care îl obţinem tratând cu această metodă este ştergerea unor  predispoziţii morbide moştenite.

Homeopatia este o metodă complexă de tratament, care acţionează în profunzimea fiinţei umane. Cei care au încercat-o îi cunosc efectele benefice. Nu are efecte secundare.

 Încă din facultate am fost interesată de aspecte legate de o nutriţie sănătoasă  îmbunătăţindu – mi progresiv cunoştinţele legate de acest domeniu.

 Absolvind colegiul de cosmetică medicală am făcut corelaţia dintre frumuseţe (interioară şi exterioară) şi sănătate, acestea mergând mâna în mână.

 În homeopatie considerăm că parametrul care masoară sănătatea este creativitatea.

Astfel o persoana este creativă când acţiunile pe care le realizează pentru sine şi pentru ceilalţi conduc spre o stare de bucurie continuă, necondiţionată.

Mă consider norocoasă că am ocazia să practic homeopatia manifestându-mi creativitatea.”